Adem en Beweging Integreren in de Meditatie.

Start op 13 februari. Maandagavond 19.00-20.30 live via Zoom.

Een Meditatiereis van 8 Weken. Met 3 Doors Leraar Tonny Maas.

Leer werken met je ademhaling en met zachte bewegingen in een zittende houding om fysieke, emotionele en mentale patronen die je leven beperken, los te laten. Ontdek een fris en open gewaarzijn die de mogelijkheid opent om op een meer authentieke manier aanwezig te zijn bij jezelf en bij anderen. In deze basiscursus van 8 weken verken je de oude Tibetaanse beoefeningen van Negen Reinigende Ademhalingen (ademhaling en visualisatie) en Tsa Lung (ademhaling en beweging).

 

Ontdek de Toevlucht Binnenin.

Start opnieuw op 6 februari 2023 Maandagacond 19.00-20.30 live via Zoom.

Een Meditatiereis van 8 Weken. Met 3 Doors Leraar Tonny Maas.

Leer de kracht van concentratie gebruiken om je rusteloze lichaam tot kalmte te brengen, vrede te brengen in je innerlijke stemmen en je afgeleide geest te temmen. In deze 8-weekse cursus leer je eenvoudige en krachtige meditatiemethodes die je helpen om vrede binnenin te ontdekken en die middelen aanreiken om de uitdagingen van je leven met vriendelijkheid en mededogen aan te gaan.

Nieuws

Thuismeditatie. Iedere maandagochtend 9.00-10.00 uur.

De week goed opstarten door werkelijk in verbinding te komen met jezelf. De meditatie richt zich altijd op compassie. Vanuit de compassie die we tijdens de medtitatie kunnen ervaren in onszelf, vanuit een aanwezig zijn, kunnen we  compassie uitdragen naar anderen. De meditatie start met de verbinding met ons lichaam te herstellen en gaat verder met de innerlijke verbinding in lichaam, spraak en  geest.

De eerste keer kun je gratis meedoen en kijken of het je aanspreekt.
Klik hier om te zien hoe thuismeditatie werkt

Je kunt weer insteken op 26  januari met een gratis les in de Klankmeditatie en spontane creativiteit

RANG ZHIN

Naarderstraat 31d
1251 AZ laren
035-7130020
info@rangzhin.nl
Bank: NL42INGB0689272243
t.n.v. A.J.M. Maas

Nieuwsbrief