RangZhin_Raam
RangZhin_Raam_header
RangZhin_vogels_header
RangZhin_Zaal_header
RangZhin_Kaarsjes_header
RangZhin_tekens
previous arrow
next arrow

ONLINE COMPASSIE PROJECT

October 2021 – June 2022

 

Doe gedurende negen maanden mee met het Compassie project en ervaar hoe de 3 Deuren meditatie oefeningen je algemene gevoel van welbevinden kunnen uitbreiden en jou  ondersteunen gedurende moeilijke tijden.

Leer de 3 deuren meditatie beoefening toe te passen in je dagelijkse leven om;

Stress te verminderen en je energie te verfrissen.

Gevoelens van overweldigd zijn en een burn-out te herkennen.

Moeilijke en pijnlijke relaties te verwerken.

Met jezelf en anderen te verbinden vanuit een plek van aanwezigheid en compassie. Spontane momenten van vreugde te herkennen en te waarderen.

Leraren van The 3 Doors;  Marcy Vaughn en Gabriel Rocco ( Amerika). De cursus wordt simultaan vertaald in o.a. Nederlands. Daarnaast is er iedere maand een kleine groepsbijeenkomst voor Nederlandstaligen om te mediteren en ervaringen uit te wisselen.

De kleine groepsbijeenkomsten worden begeleid vanuit Mexico: Lourdes Hinojosa (Spaans), Paty Vigil (Spaans), Nederland: Tonny Maas (Nederlands) en Duitsland; Anja Benesch (Duits)

Informatie  en Registratie zie: www.the3doors.org

 Programma:

9 Groepssessies.

1 Retraite van een hele dag.

16 bijeenkomsten in een kleine groep.

8 Oefeningbijeenkomsten met de Community.

Kosten: Vroegboek korting $1395 or $155 per maand tot en met 26 september 2021. Gewone prijs $1485 of165 per maand. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag in een keer te betalen of maandelijks via een automatische overschrijving op het moment van registratie. Bij inschrijving is betaling van het totale bedrag verplicht.

Voor meer informatie over de Drie Deuren, kijk op: www.the3doors.org

The 3 Doors is een internationale Non-profit Organisatie die zich richt op transformatie van het leven door middel van meditatie beoefening gefundeerd op wijsheid en compassie. Opgericht door Tenzin Wangyal Rinpoche, een geliefdeTibetaanse meditatie meester. The 3 Doors is een levendige, alsmaar groeiende gemeenschap van beoefenaars die zich richt op het ondersteunen van onze natuurlijke neiging om te dienste te staan aan het welbevinden van anderen.

Over de leraren:

Marcy Vaughn is al meer dan veertig jaar beoefenaar van het Tibetaans Boeddhisme  en is een senior student van Tenzin Wangyal Rinpoche. Zij heeft de bewerking op zich genomen van Rinpoché’s bekende boeken: Tibetan Sound Healing, Awakening the Sacred Body, Awakening the Luminous Mind en Spontaneous Creativity. Zij is senior leraar bij The 3 Doors Academy en een geliefde leraar in heel America, Mexico en Europa voor Ligmincha Internationaal.

Gabriel Rocco heeft zijn master’s degree in Contemplatieve  Psychotherapy aan de  Naropa Universiteit behaald  in 1982. Zijn  persoonlijke meditatie beoefening is gegroeid door intieme studies van toonaangevende meditatie meesters, spirituele leraren en healing professsionals vanuit diverse healing tradities. Sinds 1992 studeert en beoefent hij onder leidng van Tenzin Wangyal Rinpoché . Sinds twee decennia is Gabriel Rocco een senior leraar voor de 3 Deuren, Co-leider van het Academie Programma en het Compassie Project samen met zijn vrouw, Marcy Vaughn.

Meditatie cursussen

CursussenDatumTijdKosten
ThuismeditatieIedere maandagochtend9.00 - 10.00 uurEerste keer gratis! € 5,- per keer. Abonnement voor 11x € 50,-
Klankmeditatie. Verbinden met de innerlijke toevlucht.27 jan, 10, 24 febr, 10, 24 maart, 7 april 2022. donderdagavond van 19.30-21.006x € 90,-

RANG ZHIN

Naarderstraat 31d
1251 AZ laren
035-7130020
info@rangzhin.nl
Bank: NL42INGB0689272243
t.n.v. A.J.M. Maas

Nieuwsbrief